Kérdés-kérés

2019.03.08. - Szilvi
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Igazából, nem ide tartozna, csak nem tudom hova lehet írni:Hamvazószerdán, kétszer is belebotlottam, olyan zenébe, ahol a bűnbánat kifejezése, pop- rock, tánczene stb. aláfestéssel lett leadva. Nem tudom konkrétan hány óra volt, de az egyik: A mélyből hozzád száll szavam.-kezdetű volt. A következő mondatban persze ott volt, hogy tartózkodjunk a mulatozástól, hát... OKé, értem az alfa generációt is ki kell szolgálni, teret kell adni az ökumenének is, úgymint szabker,újszövi gyülekezeteknek is. De hát mégis KATOLIKUS, meg MÁRIA. Lehetne annyit kérni, hogy legalább nagyböjt péntekjein, ne legyen? Másik az, hogy én valahogy nem tudok mulatva bűnbánatot tartani. x generációs vagyok, valahogy a pszichém nem áll rá. De ezt már nekem kell megoldani. Köszönöm szépen!

Kedves Kérdező! A türelmét kell kérnem, hogy megválaszolhassam kérdését. Már elküldtem a levelét a szerkesztőségbe.

Szeretettel.

István atya

További gondolatok

Kedves Kérdező!
A Mélyből hozzád száll szavam kezdetű ének uram irgalmaz-zal folytatódik, és spirituálé eredetű. Így -szerintem - belefér a nagyböjtbe.
Persze vannak hibák, jobban kell figyelnünk.
érdemes tudni, hogy a görög liturgiában az alleluja nagyböjtben is megmarad, így ha ezt halljuk, akkor valószínűleg görög liturgiáról van szó.
Fülöp Ákos önkéntes műsorszerkesztő

satya - 2019-03-09 16:58

Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód