17 ev hazassag kiegett, jott egy 3.fel

2016.07.29. - Edesanya
Kapcsolatunk kiegett a munka gyerekek stressz haromszogeben. Jott egy megerto es bajos harmadik, akit ferjem felvallal, de nem szandekozik otthagyni a csaladjat miatta.

Kedves Kérdező! - Mi a kérdés?

Szeretettel.

István atya

További gondolatok


Kedves Édesanya társ!
Hasonló helyzetben voltam 13 évvel ezelőtt, 29 évi házasság után.
Minden eset más, ezért válaszokat, megoldást Neked kell meg találni, én csak reményt és vigasztalást tudok adni.
Férjem szerelmes lett, nekem ez borzasztóan fájt. Istenhez menekültem, kértem adjon erőt és bölcsességet. Mivel ő nem akart elhagyni és erősen kompenzált, én sem hagytam el. Okai röviden, Szentségi házasság felbonthatatlan, gyerekeknek példamutatás, reméltem, hogy félév-egy éven belül vége lesz és helyre állítható a kapcsolatunk, újra megtér, egzisztencia, stb. Kapaszkodókat kerestem a „túléléshez”. Sok-sok ima, lelkigyakorlatok, témához kapcsolódó keresztény lelkiségű könyvek, Keresztény családsegítő, „Pálferi”.
Isten kegyelméből én bírtam tovább, a kedves harmadik megunta, hogy nem ő a kizárólagos első. Férjem bánkódott még egy darabig, aztán kisebb csoda folytán, eljött velem Medjugorjébe. Ott meggyónt és elkezdődött bennünk egy gyógyulási folyamat. Hála legyen az Úrnak.
Jelenleg jól megvagyunk, kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. Együtt élvezhetjük drága unokáinkat. Közelgő öregségünkben támaszai lehetünk egymásnak. De ami a legfontosabb, ez a válság elindított Isten keresésében és a lelkiéletem fejlődésében. Aki Istent szereti, annak minden a javára válik. Most már tudom.
Nekem nagyon hiányzott egy barátnő, aki átélt hasonlókat és meg tudott volna hallgatni. Ezért én felajánlom a fülemet a Jóistennek, hogy rajtam keresztül segíteni tudjon sorstársaimon, lelki testvéreimen. a Jóisten áldjon meg.

sorstarsmeghallgatlak@freemail - 2016-08-02 01:29

Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód