Gyónás

2020.01.17. -
Kedves lelkiatya! Tudna ajánlani egy jó könyvet, ami segítene a gyónással kapcsolatos összes kérdésem megválaszolásában és a bizonytalanságom csökkentésében. Amelyben konkrétan nevén vannak nevezve a bűnök és hogy milyen egy jó gyónás, mert most leszeretném tenni az összes bűnömet, de nem tudom hogy kell, hogy érvényes és jó legyen. Válaszát, segítségét előre is köszönöm. Az elsőáldozós könyvem megvan, de az nem segítség, mélyebb gyónást szeretnék.

Kedves Kérdező! Lelkitükörből van bőven, amit az is indokol, hogy egész életünkön át nem elég az elsőáldozási vagy a bérmálási. Van fiataloknak, jegyeseknek, házasoknak időseknek, stb...Az is nagy segítség, hogy rákeres "lelkitükrök" címszóra. Ide írok egyet, ami próbál elég részletes lenni.   http://www.rozsafuzerkiralyneja.hu/index.php/lelkituekroek - ahogy írtam több korosztálynak és életállapotnak. A ferencesek szerint a szentgyónás lépései: http://pestiferences.ferences.eu/gyontatas/a-jo-gyonas-ot-lepese/ -  a gyónásró más helyen: http://www.rozsafuzerkiralyneja.hu/index.php/gyonas 

Hasonlókat talál, ha rákeres a címszavakra...válassza ki a megfelelőt. A gyóntatója is segít!

Szeretettel.

István atya.


Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód