Bűnbeesés

2019.08.21. - Csilla
Lelki Atyám!
Nem vagyok túl vallásos,így gyónni sem járok.Nagy bűn nyomja a lelkemet, muszáj valakivel megosztanom,megbeszélnem. Feleség, anya vagyok. Szerelembe estem egy kollégával.Másfél égig tartott, a halála miatt lett vége. Már a kapcsolat alatt is éreztem, hogy becsapom a családom.Többször elküldtem, de nem sikerült. Ez volt az igazi szerelmem, én még úgy soha nem voltam szerelmes.
Férjemet tisztelem,részemről nem volt nagy szerelem,nem tudnám elhagyni.
Azóta is bűntudatom van, ami nagyon fáj, de ezt magamnak okoztam.A környezetemben nem tudok róla beszélni, így mikor erre az oldalra rátaláltam, erőt vettem magamon, legalább így írásban ,,gyónjak"! Ön személyében van valaki, akivel megoszthattam a bűnőnet, és ez megkönnyebbülés számomra.
Ígérem Önnek Atyám, hogy többet nem teszek ilyet, és kérném Isten bocsánatát. Köszönöm, hogy olvassa levelem.
Szeretnék kérni útmutatást miként kerülhetek közelebb Istenhez.
Köszönöm válaszát!

Kedves Kérdező! Örülök, és köszönöm a bizalmát.Megértem, de ezzel csak keveset segíthetek.Gondolom meg van keresztelve és elsőáldozó is volt.Mivel itt a Fórumon nem lehet senki szentségileg érvényesen felololdozni,megszabadítani a bűntől, azt tudom kérni, vegyen magán erőt és menjen el egy paphoz, ahogy hozzám fordult.Egészen biztosan ő is meg fogja érteni és a szentgyónásban fel tudja oldozni és visszaadni lelke nyugalmát. Lassan 50 éve én is gyóntatok. Fogadja el,minden pap szeretettel várja,hogy segítsen az őszinte bűnbánókon.

Szeretettel.

István atya


Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód