Kérdés...

2020.04.22. -
Kedves lelkiatya azt szeretném kérdezni hogy bűn-e ha magamra csak fiúként tudok gondolni, hiába tudom, hogy lány vagyok? Emiatt pokolra fogok jutni? Mit tegyek hogy ne legyek ilyen?

Kedves kérdező!Bocsánat a kérdésért: melyik korosztályhoz tartozik? Persze ettől függetlenül azért szeretném a kérdésével kapcsolatban a saját tapasztalatomat elmondani.A tanyítványaim között nem is egy volt, aki jobban szerette a fiús, vagány játékokat.Amolyan karakán csajnak szerette magát tudni és jól is állt neki. Ha kellett bátran kiállt a fiúkkal szemben is és nem is erdménytelenül...de azzal mindig is tisztában volt, hogy ilyen: sok-sok fiús tulajdonsággal is rendelkező lány. Nem volt zavar a szívében, tudta, hogy kicsoda, tudta a helyét is...szimpatikus is volt, a sokszor tutyimutyi fiúkkal szemben. De soha nem vettem rajta észra, hogy nem lett volna tisztában a saját nemével....feltehetőleg tiszta "velencei" tükre lehetett otthon, amiben a legkisebb maszat is meglátszik.A korát pedig csak azért kéreztem, mert egészen biztos, hogy idővel -  felnőtt fejjel - sokmindent másként lát az ember. Ha nem szeretné itt folytatni a további kérdéseit -  lehet magánban is: nyusziatya@gmail.com

Szeretettel.

István atya


Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód