Segítség

2019.08.01. -
Kedves Lelkiatya!

26 éves, homoszexuális férfi vagyok. Református családban nőttem fel, de katolikus gimnáziumba jártam és ott én is katolizáltam.

Már fiatal koromban is világos volt számomra, hogy a férfiakhoz vonzódom, de akkor még azt gondoltam, változhat ez. Rengeteg szakember próbált segíteni, eredménytelenül.

Most jutottam el odáig, hogy elkezdtem haragudni Istenre, lassan már gyűlölöm Őt, mert ilyennek teremtett és nem enged boldognak lenni így. Miért haragszik rám ennyire, hogy ilyen átokkal ver?

Kedves kérdező!A legjobb lenne egy hívő szakemberhez fordulni. Egy jártas lelkivezető lenne a legjobb megoldás.Őt nem csak a szakmai, hanem a gyónási titok is köti.Ami talán a legfontosabb, hogy a "távsegítség" kevésbé eredményes, mint a személyes megbeszélés.

Szeretettel.

István atya

További gondolatok

És hol találok ilyet? Minden pap, akinél tanácsot kértem, elintézett annyival, hogy maradjak egyedül életem végéig ha nem tudok beleszeretni egy lányba.

név nélkül - 2019-08-03 13:14

Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód