Mária Rádió újság okkult t. színes fény terápia

2021.06.26. - Ildikó
Tisztelt István atya!
Nem tudom hol lehetne ezt a problémát említeni,de aggódva olvastam Mária rádió júniusi számábyn a Napgyógymód című cikket amely olysn természetgyógyászati terápiákat említ (színes fény tetápia napszdmüvegek lámpák fóliák), amrlyek hatása tudományosan jelenleg nem bizonyított, ezért okkult voltuk lehetséges. Amikor ráketestem a z ezen terápiák közé tartozó Bioptrón lámpára eg,értelműen azt találtam hogy a Bioptron lámpát egyértelműen okkulgnsk tartják https://www.karizmatikus.hu/hitvedelem/teveszme-kritika-oesszefoglalo-irasok/8180-a-bioptron-lampas-terapia-moegoett-rejlo-okkult-praktikak.html
A látható fény (színes fény)nek tulajdknított jótékony hatásaira nem elég hogy nincs bizonyíték dde valószínűtlen is. A napsugárzás jótékony hatásai ag Ulraibolya és infravörös tartomány (hőhatás) által
kifejtett hatásai természetesen tudományosan megalapozottak de a látható tartományról (színes fény) ezt nem mkndhatjuk el. A cikk összemossa ezdket a dolgokat és a színesfény terápia említésével az okkult terápiákat is népszerűsiti amj miatt aggódlm hiszen ndm mindegyik olvasó fog utánanézni ennek ha a Mária rádió újságjában olvas róla.
Óvakodni kell e a hívőnek színes (látható fény) terápiától ha a Bioptrón lámpáról ilyen rosszakat írnak ?

Kedves Kérdező! Azonnal utána nézek és megkérdezem.

Szeretettel.

István atya

További gondolatok

Kedves Kérdező! megkérdeztem én is :)Arra kér a rádió elnöke, hogy szakember véleménye legyen az eligazító ebben a kérdésben:))))Tehát olyan élő és hiteles szakembert kell megkérdezni akinek a véleménye mérvadó :)))))

István atya - 2021-06-26 11:22

Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód