Mit tegyek? SOS!!

2021.06.02. - Sándorné Lacz
Kedves Nyuszi atya!

Már több alkalommal fordultam Önhöz tanácsért.
Most az elenne a kérdésem, mi a helyes döntés a következő helyzetben?

Kb. 10 éve vagyok rózsafüzér társulatunk vezetője.Jól ment, ezelőtt 4 évig. Akkor új plébánosunk érkezett, és sajnos azóta szinte minden hónapban a titokcsere előtt kisebb-nagyobb, látszatra apró jelentőségű dolgok miatt összetűzésünk van.

Most jutottam el oda, hogy talán nem kellene tovább folytatnom. Lehet, hogy a személyem ellenszenves.Gondolom a rózsafüzért és a Szűzanyát minden pap szereti.
Kérdésem: -ha abbahagyom a vezetést akkor az bűn-e??
Vagy vállaljam, hogy továbbra is minden hónapban vita lesz valami miatt.
Sajnos hiába kértem, hogy beszéljük meg a gondokat, 4 év alatt nem kaptam rá lehetőséget.

Kedves Kérdező! Nem könnyű válaszolni, ha az emeber nem ismeri a helyzetet.Jó lenne tudni mi a gond? A személye vagy, ahogy intézi a vezetést...Próbálta már megkérdezni, mi lenne a problémákkal, ha más vezetné, esetleg a plébános úr?..Javasoljon ő megoldást...Lenne-e egyáltalán más vezető? Nálunk - hála Istennek - van aki rendesen vezeti, én is köztük vagyok,...nem is tudom, milyen gond lehet, amit érdemes szóvá tenni? (Ha gondolja magánban írja meg: nyusziatya@gmail.com címen)mert itt a nyilvánosság előtt nem kívánhatom. Utána már másképp lehet megítélni az esetleg ismeretlen és nem is komoly kifogásokat!

Szeretettel.

István atya


Hozzászólás

Amennyiben a választ ki tudod egészíteni, további szempontokat vagy segítséget tudsz adni, oszd meg velünk és a kérdezővel!
(A hozzászólás csak engedélyezést követően jelenik meg.)

Vélemény, további gondolatok:

Név, becenév, ami megjelenik:

Az alábbi biztonsági kódszót kérjük írd a mezőbe!
Biztonsági kód